D'ara endavant em presentaré al estil Aragorn; isma, català, valencià del nord, balear del nord-oest, andorrà del sud ...

Badge image
Ya he recibido la invitación para el DA sub21, imagino que si aun no habeis recibido las vuestras no tardarán.

Companys, endevant les atxes!!!

Badge image
Ja estem tots preparats per el DA, el primer partit és el dimarts a les 2:00 de la matinada. No us despisteu per preparar la tactica.

Racing Rocafort C.F. - U18

Nosaltres juguem a la zona "C", a veure si treiem prous punts, molta sort a tots.

L'enllaç al foro de la competició és aquest

Badge image
Genial!

Badge image
Sembla que hi havia algun canvi que no m'havia assabentat. El Barrilete Cosmico no juga, en canvi, si no m'equivooo, juga el CE Tabola per Divisió 3 i el PPts de l'amic mathers passa a disputar la Divisió 4.

Be en resum és això:

CE Tabola - Divisió3
PPts FC - Divisió 4

Aquesta matinada serà el primer partit, que hi hagi sort!

Badge image
Si, no vaig recordar d'avisar. nettanel, al ser d'Israel, l'organitzador em va demanar fer un canvi, perque fos d'Espanya l'usuari que participi, per aixo va entrar Tabola. Molta sort a tots! Som-hi!

Badge image
Jornada 1 DA

TOP League
Sportivo Duff Beer 1-2 Rondinone F.C - FDFDF
El partit va començar amb els brasilers del Rondinone volcats a l'atac, situació que seria la tònica del partit mentre el porter del Sportivo, el turc Timur Han, es convertia en una muralla parant tot el que s'acostava a la seva porteria. Sembla que les fabes que van sopar els del Sportivo no els van ajudar gaire a poder còrrer darrera de la pilota. Ja entrada la segona part i malgrat els esforços de la muralla turca, els brasilers van marcar per partida doble, el gol a l'ultim minut del xinès Alan Ibrahimović del Sportivo no va suficient.
MVP: Timur Han

Divisió 2
Hawk City 4-1 ARES FUTBOL CLUB
Aprofitant un refús del porter, en Troy Salgado va obrir el marcador i poc després el mateix Troy faria el segon, a la segona part Reyes Higuera i Cosme Olano marcarien el 3er i el 4rt. Els colombians farien el de l'honor a la darrera jugada del partit. Excel·lent actuació dels falcons que no van deixar cap oportunitat a la seva presa.
MVP: Troy Salgado

Divisió 3:
CE Tabola 0-5 Invisible
La diferència entre les divisions 3 espanyola i argentina es va notar en el partit, els jugadors de l'Invisible d'Argentina no van tindre cap mirament en golegar als nostres companys del Tabola que es van desquiciar intentant frenar als argentins.
MVP: F.Papa

Divisió 4:
EL TORITO 2-2 PPts FC
Es comenta que algun jugador del PPts no va entendre bé les ordres del seu entrenador i va confondre la posició en que s'havia de col·locar en el camp. Els del Torito van veure el forat en la defensa del PPts i cap allà van anar de dret. Sota aquestes cirmcumstàncies podem dir que el PPts va tindre sort de rescatar un punt tot i la mala sort de que els empatessin els argentins després de remuntar un 1-0 en contra.
MVP: S.Azevedo

U18:
Racing Rocafort C.F. 2-3 A.A. Francana
El xoc entre catalans i brasilers va caure del cantó dels carioques, el matiner gol d'en Dominic Zapater feia pensar una altra cosa, però mitjançant els gols Roberto Saldanha per partida doble, els brasilers es van avançar al marcador. El partit semblava dominat pels brsilers, pero a la segona part Dominic Zapater tornava a posar la igualada al marcador amb un gol d'habilitat, però finalment el golejador dels brasilers Saldanha marcaria el gol que els donava la victoria.
MVP: R.Saldanha

U21:
Gatomatik Hospitalet 13-0 ATILA F.C.A
Festival de gols a Hospitalet, el davanter rus dels gats, Igor Zavalishin, va ser màxim golejador amb 8 dianes, els rivals ni van ensumar la pilota. Lo més interessant del partit és que els argentins de l'Atila aprofitant la visita a Barcelona van vindre a fer turisme i a menjar escudella.
MVP: Igor Zavalishin

U23:
Enoteca F.C. 4-1 CRISDIELDAN
Excel·lent actuació dels vinaters remuntant un 0-1 en contra i imponsant-se amb autoritat al seu rival. Els brasilers del Crisidieldan no es van deixar doblegar fàcilment, el partit va estar igualat 1-1 fins al minut 69 quan Charly Tachon va desequilibrar la balança pel seu equip. A partir d'aqui l'equip brasiler es va vindre avall i van arribar dos gols més.

Badge image

Gracias! La idea es hacer un reporte de cada jornada del DA, siempre y cuando me dé tiempo :P

Badge image
Enorme lupin! Ets un crack! El nivell entre nosaltres i argentins i brasilenys, es molt diferent, pero estem plantant cara! Gràcies per les aportacions, molt bons els resums dels partits!

Real Marabino 2-0 Sportivo Duff Beer
La efectiitat de Leheren Bretal al començar el partit va fer que marqués les dos primeres ocasions que va tenir per al seu equip, els veneçolns del Real Marabino es van posar d'aquesta manera per davant al marcador. A partir d'aquell moment el partit va anar així, els catalans van obrir-se per intentar atacar però la impenetrable defensa xilena va fer impossible que es materialitzessin les seves ocasions, a més l'Sportivo va deixar més espais que el rival va aprofitar amb algunes ocasions, finalment no va poder ser i el partit va finalitzar amb una segona part sense gols.
MVP: A. Gallo

Divisió 2
ALTHENTIC F.C 3-3 Hawk City
El partit es va complicar pels falcons quan li van expulsar al defensa Pedro Candela lúltim minut de la primera part quan anaven guanyant 0-1, els brasilers de l'Althentic van fer notar la seva superioritat numèrica marcant només començar la segona part, però el Hawk City no es va rendir i el seu golejador Troy Salgado els va tornar a posar per davant, però el cansament al final de la segona part es notava i després d'un mal refús del porter van marcar els carioques i després van donar la volta marcant el 3-2. Quan tot semblava perdut en Cosme Olano, que va entrar de refresc per Troy Salgado va engaltar un fort xut que va posar la igualada final al marcador, 3-3 i un punt salvat amb molt de treball.
MPV: R. Neeskens

Divisió 3
El Globo Tiene Aguante FC 3-1 CE Tabola
Els jugadors del Tabola van posar-hi ganes però el seu rival argentí no els hi va deixar gaires opcions. El Tabola va rebre el primer gol al pitjor moment, acabant la primera part, i durant la segona van encaixar un segon, quan s'apropava el final del partit en Bastia Carro marcava pels catalans amb una bonica jugada, i quan es va posar l'esfèric en moviment amb tot el Tabola a l'atac per empatar els argentins ho van aprofitar per marcar el 3-1.
MVP: N. Jurgi

Divisió 4
PPts FC 4-0 Pilines F.C.
El PPts va dominar el partit contra el xilens, ja a la primera part es van avançar amb el gol de Geraldo Barral, i al començamets de la segona van caure dos gols més dels davanters Herminio Figueres i Blai Bencoiechea que van caure com dos gerros d'aigua pels mexicans del Pilines. Amb el partit sentenciat va caure el quart de Marin Mazon que va tancar un partit rodó per l'afició que va asistir al PPts STADIUM.
MVP: Geraldo Barral

U18
SICARIOS Fútbol Club 4-1 Racing Rocafort C.F.
En un partit molt imprecís el Racing Rocafort es va trobar un Sicarios molt ben plantat al terreny de joc. Els xilens van fer el seu joc que el Racing no va saber contrarrestar. Samuel Tormes va fer el gol de l'honor pels catalans.
MVP: M. Depsch

U21
Datrr FC 3-2 Gatomatik Hospitalet
La mala sort i l'actuació de l'arbitre va fer que els catalans anessin a remolc tot el partit i deixessin escapar els tres punts. Els xilens del Datrr es van avançar amb un gol matiner als 6 minuts i poc després un gol en pròpia porta va fer que el partit es posés coll amunt pels gats. Abans de la mitja part marcava en Pitin Contreras del Gatomatik i semblava que la remuntada era possible, però al començar la segona part l'arbitre va assenyalar una segona groga molt discutida pels jugaddors i el public al davanter del Gatomatik Igor Zavalishin. Amb 10 jugadors va arribar el tercer gol dels xilens, i tot i que els catalans van retallar a 10 minuts del final no va ser suficient per evitar la derrota. Xiulada monumental a l'arbitre dels aficionats del Gatomatic al finalitzar el partit.
MVP: R. Dinamarca

U23
Clube Audax Metropolitano 3-1 Enoteca F.C.
La imprecisió dels davanters de l'Enoteca els va passar factura, per contra un exufadíssim Marcelo de Medeiros, davanter Metropolitano, va marcar gairebé tot el que va rematar. En Charly Tachon va marcar pels vinaters, però no va ser prou pels de razinge.
MVP: M. de Medeiros

1 victoria
1 empat
5 derrotes
Total: 4 punts
Acumulat: 14 punts

Ànims i més sort per la següent jornada!

Badge image
Falten dues jornades per acabar el Desafio i anem així a la classificació general. De moment evitem descendre a la categoria "D" i per a mi significa que no ens ha sortit gens malament, tenint en compte el nivell tant alt que hi ha en aquesta competició.

Totes les federacions envien la seva millor artilleria i això es nota. Nosaltres tenim la gran desventatja que les divisions argentines desde la segona fins a la quarta tenen un nivell molt més alt que les nostres degut a la seva enorme quantitat d'usuaris, i això es nota molt. Per això hi han companys que ho han estat passant malament en aquestes categòries. Però aquesta és una competició en equip, i per això qualsevol punt que pogueu treure compta, per pocs que siguin ens serveixen per sumar.

Ánim que estem acabant i ho hem fet prou be, l'objectiu és evitar descendre de categoria per a la pròxima edició i jo diria que ho aconseguirem.